Archives: December 2016

Emisija KCN za Vas

Prednovogodišnje gostovanje kod Jelene Petković u emisiji “KCN za Vas”.

Kako sam počela da pišem, šta mislim o rijalitijima, šta je to pet minuta slave, da li je PR zanimanje koje je u prvom planu ili zanimanje iz drugog plana, kako se nosim sa ljubomorom i sujetom..

 

Emisija NI CRNO NI BELO

Šta smo pričale kod Violete Dimitrić u emisiji “Ni crno, ni belo” o televiziji ,privatnom životu, sujeti, uspehu, pisanju…

 

 

[Top]

Ko procenjuje vaš uspeh?

2998-ok

Postoji jedna legenda koja kaže da se žena uspehu druge žene nikad neće obradovati od srca. Pre nego što detaljno premeri da li je ta koja je u nečemu uspela to po samo ovoj drugoj znanim aršinima, to zapravo i zaslužila.

Uglavnom, kada se gleda tuđ uspeh, gledaju se rezultati i traži se i najmanja pogreška. Tuđ uspeh realno ima tu osobinu da se nikada ne priznaje do kraja i da se često čuju tumačenja – da neko sem što nije zaslužio, nešto je dobio preko veze, neko je samo imao sreće da bude na pravom mestu u pravo vreme. Suštinski, upoređuju se kilo perja i kilo gvožđa, ako mene pitate.

Kada su žene u pitanju, uspeh je sve. I da li ima kvalitetnu kosu, da li je zgodna, kakvi su joj zubi, da li je simpatična ili je pak lepa, da li je uspela bogato da se uda, da li dobro zarađuje, da li je na dobroj poziciji, gde dobro zarađuje, a zapravo ništa ne radi. O tome da li ima porodicu i kakvu, da ne govorimo.

collage-ok

Gledajući druge, realno nismo na njihovom mestu, pa zato sve deluje i više nego lako. S druge strane nije uspeh za svakog od nas ista stvar. Neko je srećan što je mršav, a neko je srećan što je zaljubljen. Neko je srećan što ima keš, a neko što je proveo vikend u krugu porodice. Neko se loži na komplimente, a nekome je bitno da je dan proveo sa osmehom. Porediti tuđe uspehe sa onim što je za nas uspeh potpuno je besmisleno. A žene to rade. Najčešće. (more…)

[Top]