Gde putujete OVE GODINE?

X91A4840

Jeste li odlučili gde ćete putovati i šta ćete sve obići ove godine?

U susret Sajmu turizma koji će se održati od 21. do 24. februara 2019. godine, turistička agencija “Big Blue” https://www.bigblue.rs/default.aspx organizovala je predstavljanje predstojeće sezone proleće/leto. Mnoštvo prijatelja, saradnika, medija i partnera, imalo je prilike da se uveri u sajamske popuste i rani buking koji cenu aranžmana može da spusti do  45 posto. 

Ono što je novo jesu premijum uslovi putovanja. Putnik koji ugovori Premijum uslove putovanja, ima pravo jednostranog otkaza putovanja do 10 dana pre dana planiranog početka putovanja uz kompletan povracaj svih uplaćenih sredstava.

Najbolje vreme za obilazak evropskih metropola su mart i april

Najbolje vreme za obilazak evropskih metropola su mart i april

Evropske metropole koje “Big Blue” preporučuje da posetite u aprilu i maju su Valensija, Lisabon, Rim, Bukurešt, Berlin kao i najposećenije gradove među kojima  su – Istanbul i Atina. Dinamične ture u aprilu predstavljaju spoj kulturnog sadržaja i društvenog života glavnih gradova Evrope i njihovih šoping centara.

Zanimljivo je da je Madrid kao destinacija idealna posetitu upravo u naredna dva meseca. Do Madrida leti direktan čarter let,  a ne treba da ponavljamo da je Španija zemlja mora, sunca, sjajne hrane i vrhunskog vina.  Pored Madrida, preporuka je da posetite jedan od najromantičnijih italijanskih gradova, Sorento, kao i ostrvo snova i vitezova, Maltu.

Egipat je ponovo top destinacija! Uz brojne izlete upoznaćete kako podvodni svet Crvenog mora, tako i pustinju džip safarijem

Egipat je ponovo top destinacija! Upoznaćete kako podvodni svet Crvenog mora, tako i pustinju koja se obilazi adrenalinskim džip safarijem

Posle par godina, na velika vrata vraća se  – Egipat. Uz all inclusive uslugu i fenomenalne izlete kojom prilikom ćete upoznati podvodni svet Crvenog mora, ali i osetiti čari pustinjskog safarija, upoznaćete najsuvlju tačku na svetu, na samo tri i po sata direktnog leta od Beograda. 

Nemojte se iznenaditi što je jedna od destinacija koju ove godine svi preporučuju – Dubai, jedan od najekscentričnijih gradova na planeti.  

I naravno, Big Blue kao lider za destinaciju Turska, ove godine preporučuje da posetite Egejsku regiju i uživate u carstvu hedonizma i vrhunskog odmora u letovalištima Bodrum, Kušadasi, Fetije i Marmaris. Kao i do  Antalijsku regiju možete bliže upoznati uz nezaboravne izlete (Krstarenje, jeep safari, rafting…) i brojne benefite za porodično putovanje poput besplatnog boravka za jedno ili dvoje dece, možete uživati u Alanji, Antaliji, Beleku, Kemeru i Side.

 

Tekst: Ivana Đorđević

Foto: Zoran Tošić/BigBlueMedia

https://www.bigblue.rs/Letovanje/ITALIJA_FRANCUSKA_BUS_AVIO_2019/8089/Letovanje.aspx

 

Comments are closed.