A I ŠTA ĆE ŽENA SAMA U GARDEROBI?

Collage small

Mislim stvarno šta će sama? Kad uz nju treba da ide momak/muž/partner svugde. Ono da je vodi za ruku, jer veliki grad, a ona sama. Ko u narodnoj pesmi.

Svi znate da se već dugo oblačim u nekoliko butika što zbog potreba emisije, što zbog potreba ličnih. I sad još mi nije jasno kako mi nije dosadilo, ali sve uredno probam i svaki put se oduševim kako sam nešto novo i lepo našla. Ali vrlo bitna stavka – idem sama. Em mi ide brzo, em znam šta hoću. Em posle treće četvrte haljine ionako popizdim. Pa bolje da idem sama.

Ali, danas sam videla novi trend. I iskreno – ne uklapam se!

Ulazim u garderobu, kad me iz kornera gleda muškarac koji sedi iza otvorene zavese. Sedi i čeka devojku. Htedoh da pitam “A vi ste…kojim povodom ovde?” pa shvatih da je posredi LJUBAV VELIKA takoreći nerazdvojna jer mu devojka izađe iz kabine, a  on poče da joj deli modne savete.

Onda zajedno uđoše u kabinu/garderobu u koju i ja jedva stajem doduše ja ulazim samo sa tašnom, a ovaj đuvegija nam je poveći.

Dok se presvlačim razmišljam da li je realno da sam ovoliko ispala iz štosa. A i da uđem u štos, šta će MUŠKARAC NA ŽENSKOM ODELJENJU U ŽENSKOJ GARDEROBI. Evo kažite – kome, čemu, kako, zašto i zbog čega?

Razumela bih da je u pitanju neka fetiš varijanta, Bože moj, ali ovo je čista MODA, ja da vam kažem.

crno belo

Ona mukica gleda u njega, on bira druge haljine, donosi, ona se nešto smišlja, ja izlazim poluzakopčana i opet htedoh da pitam da me zakopča kad je već tu. Ali ne ide da rasterujem mušterije! Ali stvarno.

Ode VELIKA ZALJUBLJENOST do tačke NERAZVAJANJA, ja ostadoh nasamo sa prodavačicom koju poznajem, kaže devojka, to je jako česta pojava. Ono nije da nisam viđala tu situaciju, sretala sam neke zalutale tamo, ali ovo je baš uzelo maha.

Collage2 small

Takoreći postaje nepisano pravilo. Muškarac, kaže mi, dođe i obrati se:

-Šta imate od haljina?

I onda on komunicira a ona, devojka ide i ćutke isprobava. Nemam ja ništa protiv da pustiš da muškarac bude dominantan, ima i to svoje čari, ali ovo prevazilazi zdrav razum ako mene pitate. Pritom ovo nisu klinci. Imaju oko 25-26 godina oboje.

Cenim muško mišljenje da ne bude zabune i znam muškarca koji se razume u to šta mi stoji i dešavalo se da mi pomogne u izboru haljine. Ali nije ulazio u kabinu sa mnom.

tricolore ok4

Ima ona pesma šta će žena sama u kafani. I zanimljivo, tamo ne treba da bude sama. Nikad. U garderobi ako mene pitate – treba. Ono kao minimum privatnosti i te stvari. Lepo je kada iznenadiš svog muškarca. A to ne možeš ako ga držiš u džepu.

Pardon! U garderobi.

 

Tekst: Ivana Đorđević

Foto: Milan Kostić

Garderoba: Blondy

Nakit: Clock